Nyheter

Viking Kulde blir en del av Nordens største kompe­tanse­miljø på temperaturhåndtering

PTG kjøper Viking Kulde
DSC_1902-web

Norges ledende kulde­tek­niske kompe­tanse­miljø Perfect Tempe­rature Group (PTG) har inngått avtale om å kjøpe hundre prosent av aksjene i Viking Kulde AS i Lørenskog.

Både ledelse og aksjo­nærer i Viking Kulde blir med videre ved å reinvestere i eiersel­skapet Nordic Climate Group (NCG).

Viking Kulde er en total­le­ve­randør av tjenester og produkter relatert til kjøle- og fryse­anlegg til restau­ranter, hoteller, insti­tu­sjoner, industri og andre segmenter i Norge med hoved­fokus på Østlandet.

— Vi ble med på denne reisen til PTG/NCG da vi ble forelagt gruppens profe­sjo­na­litet og kompe­tanse. Vi ser frem til å være en del av denne gruppen som vi mener har noen av de beste kulde­be­driftene innlemmet i dag, sier Jeppe Gulbrandsen og Vidar Gulbrandsen i Viking Kulde.

Selskapet leverer og utfører service på alle typer kulde­anlegg, til både små og store bedrifter. Viking Kulde har i dag 15 ansatte.

— Viking Kulde har hatt en impone­rende vekst fra de startet i 2015 og har bygget en veldig god posisjon spesielt innenfor kjøle- og fryse­anlegg til profe­sjo­nelle kjøkken. Vi har stor tro på fremtiden og gleder oss til å fortsette å utvikle tilbudet vårt sammen, sier konsernsjef Terje Arnesen i PTG.

— Vi er svært fornøyde med å få Viking Kulde som en del av laget. Dette er sterke entre­pre­nører som passer utmerket inn i gruppen. Selskapet har bevist sin kvalitet og gode service i en årrekke med fornøyde tilbake­ven­dende kunder, avslutter konsernsjef i NCG Fredrik Gren.

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig opplevelse av vår hjemmeside. Ved å lukke denne meldingen godtar du vår bruk av cookies. Hvis du vil vite mer om hvordan vi håndterer og behandler personopplysninger som vi samler inn, se vår personvernerklæring.