Nyheter

PTG er i full drift i Skottland!

PTG-UK-upandrunning

Fra venstre; Brendan Lloyd (kjøle­tek­niker), Jacqueline Hay (Business Admini­strator) og Julian Ramsey (general manager PTG UK).

Brendan Lloyd er ansatt som kjøle­tek­niker i Skottland, og er i full gang med service for PTG sine kunder. Anset­telsen av den første kjøle­tek­ni­keren markerer starten på full drift ved den britiske avdelingen til PTG, som i utgangs­punktet er ment å fungere som et salgs- og servicehub i Skottland.

Brendan er stasjonert ved de nye PTG UK-kontorene i Peterhead, en av Europas fremste hvitfisk­havner. Lokalene i Peterhead ble tatt i bruk like før jul 2022, og her deler han foreløpig plassen med Jacqueline Hay (Business Admini­strator) and Julian Ramsey (general manager PTG UK).

- Med mer enn 23 års erfaring innen kjøling i en rekke bransjer, inkludert marine‑, industri- og kommer­sielle sektorer, er vi veldig sikre på at Brendan har ferdig­hetene og erfaringen som kreves for å betjene alle våre kunder, sier general manager Julian Ramsey ved PTG UK.

PTG sine hoved­mar­keder i Skottland er marine- og industri­sek­torene, med løsninger som RSW-systemer for nedkjøling av sjøvann på skip, varme­pumper og fryse- og isproduksjonssystemer.

Produkter som er naturlig å markedsføre i Skottland er Frionordica varme­pumper og kjøle­sjø­vann­sys­temer (RSW), Finsam ismaskiner, SeaCool RSW-systemer og Super­Freeze fryse­anlegg basert på naturlige kjøle­midler NH3 (ammoniakk) og CO2.

Sett i gang! General manager Julian Ramsey (til høyre) og kjøle­tek­niker Brendan Lloyd ved PTG UK gjør seg klare til å ta fatt på sin første servicejobb i Skottland. De ble kalt ut for å ta seg av kjøle- og isutstyr hos en kunde som ikke fungerte som det skulle, og sørget for at alt kom i orden.

Kjele­dresser i Tsjer­nobyl-stil var dagens kleskode for PTG UK-teamet når de skulle fikse kjøle­utstyr for restrå­stoff av fisk.

- Jeg kan forsikre markedet om at vi vil jobbe hardt for å rekruttere flere teknikere og lærlinger for å møte forventet etter­spørsel, og vi er i god dialog med lokale kandi­dater, sier Ramsey, som også ser på rekrut­tering av lærlinger som nøkkelen til selskapets fremtidige suksess.

Etter å ha møtt og rådført seg med flere ledende skippere på skotske fiske­far­tøyer for å vurdere etter­spørsel og reserve­dels­behov, har PTG UK investert i service­kjøretøy, spesial­verktøy, kjøle­medier og annen lagerbeholdning.

- Vi er klare til å betjene kundene våre fullt ut. Service og tilgjen­ge­lighet av reserve­deler går hånd i hånd, forklarer Ramsey som vil være til stede med PTG-stand på messen Scottish Skipper Expo i mai.

I tillegg til Ramsey vil salgs­di­rektør Johnny Valle og salgssjef Morten Stenkjaer ved PTG Marine & Industry, være til stede på stand 03 for å diskutere alle kjøle­behov som nåværende og poten­sielle kunder måtte ha.

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig opplevelse av vår hjemmeside. Ved å lukke denne meldingen godtar du vår bruk av cookies. Hvis du vil vite mer om hvordan vi håndterer og behandler personopplysninger som vi samler inn, se vår personvernerklæring.