Nyheter

Skikkelig ferskt

BareNord427579

I løpet av 2020 skal PTG levere, montere og sette i drift kulde­ma­skiner til 1200 m² kjøle- og klimarom for oppbe­varing av frukt og grønn­saker til BaRe Nord i Mo i Rana. BaRe Nord er en del av BAMA, Norges ledende selskap innen frukt og grønt.

Året rundt sørger BAMA for at produkter fra hele verden når fram til rundt 17 000 kunder i Norge. Ferskhet er et ufravi­kelig krav, og BAMA har utviklet avanserte logis­tikk­løs­ninger som gjør at de alltid kan levere friske varer av høy kvalitet. De har også et stort engasjement innen både kosthold og aktivitet, etisk styring og tiltak for klima og miljø.

For leveransen til det nye frukt- og grønt-lageret har følgende kriterier vært viktige for PTG og BAMA;

  • Stabil og rett temperatur,
  • rett luftfuk­tighet,
  • støysvake vifter som gir et godt arbeids­miljø for ansatte på lageret,
  • miljø­vennlig CO2 kuldemedium,
  • samt sugetrykks­op­ti­ma­li­sering som gir strøm­be­spa­relse og forhindrer uttørking av varene.

- En ubrutt kjøle­kjede er avgjø­rende for at du som kunde skal få de beste varene. Leveranser av frukt og grønt krever nitid kontroll og en knirkefri logistikk, sier salgssjef Ørjan Vonstad hos BaRe Nord avdeling Mo i Rana.

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig opplevelse av vår hjemmeside. Ved å lukke denne meldingen godtar du vår bruk av cookies. Hvis du vil vite mer om hvordan vi håndterer og behandler personopplysninger som vi samler inn, se vår personvernerklæring.